Haluaisitko ymmärtää paremmin omaa talouttasi ja tulla paremmaksi rahankäyttäjäksi?

mennessä 20.12.2020Muut0 Kommenttia

Haluaisitko ymmärtää paremmin omaa talouttasi ja tulla paremmaksi rahankäyttäjäksi?

Jos vastasit kyllä, niin minulla on sinulle ratkaisu!

Olen jakanut hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja blogissa jo usean vuoden ajan, ja nyt halusin koota kaiken tietoni yhteen tiiviiseen pakettiin. Pakettiin, joka oikeasti antaa konkreettisia työkaluja oman talouden hallintaan. Tämä on juuri julkaistu tehtäväkirjani:

Oma talous hallintaan – 21 tehtävää tukemaan taloudellista hyvinvointia

Uusi kirjani on ollut myynnissä jo viikon ja myynti on sujunut todella hyvin. Useat ihmiset ovat löytäneet tuotteeni ja ovatkin tällä hetkellä matkalla kohti parempaa oman talouden hallintaa ja taloudellista hyvinvointia.

Olen saanut kommentteja, jossa kirjaa on kehuttu selkeäksi ja inspiroivaksi. Kirjan ulkoasusta on tykätty ja lisäksi kirjasta löytyvä sijoitussuunnitelmapohja on saanut kiitosta. Palautetta itse tehtävien toimimisesta ei ole vielä tullut, sillä kirja on ollut saatavilla vasta niin vähän aikaa. Mutta toivon todella saavani näistäkin palautetta, kunhan lukijat ehtivät tehtäviä kunnolla suorittamaan.

Jos et ole vielä tutustunut kirjaani, niin suosittelen lukemaan kattavan info-sivun. Lisäksi haluan muistuttaa, että julkaisutarjous on voimassa enää tänään. Jos siis haluat lunastaa kirjan itsellesi tai lahjaksi alennettuun hintaan, niin muista tehdä se vielä tämän päivän aikana, ja käytä koodia TARJOUS.

Sain myös paljon kommentteja, joissa haluttiin tietää tarkemmin millainen projekti e-kirjan kirjoittaminen ja miltä se näyttää taloudellisesti. Kirjoitinkin näistä asioista todella laajan postauksen, johon kannattaa käydä tutustumassa jos aihe kiinnostaa. 

MILLAINEN PROJEKTI E-KIRJAN KIRJOITTAMINEN OLI?

 

Lisäksi olen julkaissut blogissa yhden kirjan tehtävistä: oman talouden swot-analyysi. Kannattaa suorittaa tämä tehtävä ja miettiä olisiko vastaavista muistakin tehtävistä hyötyä oman taloustilanteen parantamisessa.

OMAN TALOUDEN SWOT-ANALYYSI (KIRJASTA OMA TALOUS HALLINTAAN – 21 TEHTÄVÄÄ TUKEMAAN TALOUDELLISTA HYVINVOINTIA)

 

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko. Työskentelen erään yrityksen laskutus- ja henkilöstöasioiden parissa ja tällä hetkellä olen äitiyslomalla.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Lue lisää minusta ja blogistani

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This