Kuukauden blogisuositus: Tiia Konttinen

mennessä 20.04.2018Bloggaaminen0 Kommenttia

Luen paljon blogeja eri aiheista, esim. ruoka-, kauneus-, perhe-, lifestyle- ja sijoitusblogeja. Blogeista saa paljon hyviä neuvoja, ideoita ja inspiraatiota. Lukeminen on sekä opettavaista, että hyvää ajanvietettä.

Aloitin helmikuussa uuden blogisarjan, jossa esittelen joka kuukausi yhden blogin tarkemmin. Suosituslistalleni pääsee blogit, joiden aiheet liittyyvät jollain tavalla oman blogini aiheisiin. Näin siis lukijani voivat löytää lisää luettavaa samasta aihepiiristä. Helmikuussa suosittelin Rikas Erakko -blogia ja maaliskuussa Downshiftaus – Elämän leppoistaminen -blogia.

En halua ajatella muita bloggaajia kilpailijoina, vaan mielelläni kehun ja mainostan heitä. Jakamalla hyvää, voin myös saada hyvää. Kiva jos joku lukijoistani löytää myös uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Minulla on jo pitkä lista blogeja, joita haluan suositella, mutta aloitetaan nyt satunnaisella järjestyksellä. Jos kuitenkin haluat vinkata oman blogisi suosituslistalleni, niin laita ihmeessä kommenttia tähän tai s-postia suoraan minulle. Valitsen kuitenkin suosittelemani blogit itse ja suosittelen vain sellaisia joista oikeasti itse pidän.

No niin, nyt päästään siis tarkemmin tutustumaan huhtikuun blogisuositukseen:

Tiia Konttinen

Tällä kertaa tarkasteluun pääsee blogi, jonka aiheena on bloggaaminen. Blogi on yksinkertaisesti nimetty suoraan kirjoittaja Tiia Konttisen mukaan.

Tiia antaa blogissaan vinkkejä niin bloggaamisesta haaveileville kuin blogi-ammattilaisiksi haluaville. Hän kertoo kuinka rakentaa blogista suosittu ja kuinka hankkia tuloja bloggaamalla. Hän paljastaa bloggaajien tyypillisimmät virheet ja kertoo kuinka korjata ne.

Blogissa riittää runsaasti luettevaa eri kategorioista. Postaukset ovat pitkiä, informatiivisia ja motivoivia. Olen itsekin saanut blogista lukuisia vinkkejä miten kehittyä bloggaajana.

Tiia on todellinen ammattilainen ja hän tienaakin elantonsa blogivalmentajana. Blogin lisäksi Tiia Konttinen tarjoaa verkkokursseja, e-kirjoja ja valmennuksia. Kannattaa tutustua esimerkiksi harrastelijabloggaajalle sopiviin kursseihin.

Blogin kirjoittaja kertoo itsestään ja blogistaan seuraavasti:

Hei, olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan massablogeista. Opetan sinut kirjoittamaan postauksia, joiden ansiosta lukija palaa kerta toisensa jälkeen juuri sinun blogiisi. Olipa tavoitteesi saada lisää lukijoita tai hankkia tuloja blogin avulla, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olen adhd/add kaksosten yksinhuoltajaäiti, ammattibloggaaja, kahviaddikti ja blogivalmentaja.

Minua ohjaavat elämässä eteenpäin vahvat sisäiset arvot. Rakastan kauniita asioita, kuten kissan tassujen pehmeyttä ja hentoa kehräystä, lasteni naurushyrskähdyksiä ja auringon lämpöä.

Bloggaamalla kenen tahansa on mahdollista rakentaa vahva henkilöbrändi, kasvattaa uskollinen ja sitoutunut yleisö ja rakentaa tulovirta, joka tuo niin aktiivista ja passiivista tuloa kuukaudesta toiseen.

En malta odottaa, että saan jakaa Sinulle parhaat vinkkini, niksini ja ohjeeni, joiden avulla sinäkin onnistut!

Blogi on siis todellinen tietopaketti kaikille bloggaajille! On mahtavaa kuinka Tiia todella haluaa auttaa lukijoita kehittymään paremmiksi bloggaajiksi.

*postaus sisältää affiliate-linkkejä Tiia Konttisen sivustolle. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat sivulta jonkun kurssin, saan siitä pienen komission. Se ei kuitenkaan aiheuta sinulle mitään ylimääräisiä kuluja. En myöskään suosittele blogia tai kursseja vain rahan takia, vaan olen todella sitä mieltä että Tiia Konttisen opit ovat aivan huippuluokkaa ja toivon, että sinäkin hyödyt niistä.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This