Ilmaiset tuotenäytteet vauvalle

mennessä 20.10.2019Perheen talous0 Kommenttia

Moni perheenlisäystä odottava saattaakin jo tietää, että erilaisia ilmaisnäytteitä on paljon saatavilla. Monet eri yritykset haluavat sinun liittyvän rekistereihin ja kerhoihin, sekä tilaavan uutiskirjeen. Näin he saavat luotua yhteyden sinuun, jotta voivat jatkossakin markkinoida tuotteitaan. Vauvabisneksessä liikkuu suuret summat rahaa, joten tuoreena tai odottavana äitinä (tai isänä) olet kysyttyä kamaa markkinoilla. Vastaanottamalla ilmaisia näytteitä tutustut yrityksen tuotteisiin ja luultavasti tulet jatkossakin ostamaan niitä.

Ilmaisten tuotenäytteiden ehtona usein siis onkin yrityksen rekisteriin liittyminen, jolloin he voivat jatkossa lähettää sinulle markkinointiviestejä. Hyväksyt siis, että yritys ja sen mahdolliset yhteistyökumppanit voivat tallentaa tietosi ja hyödyntää niitä markkinoinnissa. Muista kuitenkin, että sähköpostilistoilta on aina myös mahdollista poistua, mikäli et jatkossa halua saada markkinointiviestejä ja uutiskirjeitä.

 

Mitä kaikkea pienokaista odottava tai tuore perhe voi siis saada ilmaiseksi?

Itse olen tilannut seuraavien yrityksien tuotteita / liittynyt kerhoihin yms. Jos mieleesi tulee vielä muita tuotenäytteitä niin vinkkaa niistä toki minulle niin lisään ne tähän postaukseen.

ProTip: Muista, että äidin lisäksi myös isä voi liittyä näihin kerhoihin / tilata ilmaisnäytteitä. Jos siis haluatte, voitte saada kaikkia tavaroita kaksin kappalein. Itse tilasimme vau-kirjan näytepaketin molemmille, sillä kirjapaketit sisälsivät paljon kaikkea kivaa pienellä hinnalla.

 

BabyBox

BabyBox:in saa Lastentarvike-myymälästä. BabyBox on ilmainen lahja raskaana oleville sekä tuoreille vanhemmille. BabyBox-tilaus täytetään osoitteessa babybox.fi, ja sen voi noutaa Lastentarvike-liikkeestä ennen kuin lapsi on 3-kuukautta vanha.

Pakkaus sisältää (sisältö voi vaihdella):

 • Liberon vaippapaketin (koot 1 & 2)
 • Philips Avent tuttipullon
 • Philips Avent ensitutin
 • Siteitä äidille
 • 2kk ilmaisen Viaplay-koodin
 • näyte desinfioivasta pyykinpesuaineesta

 

Libero-kerho

Yksi tunnetuimmista ilmaislahjoista ja tiedän monen perheen hyödyntävän tämän. Libero-laukku tilataan osoitteesta libero.fi, ja noin 8 viikkoa ennen laskettua aikaa saat koodin, jolla voit noutaa pakkauksen K-citymarketsta, K-supermarketista tai K-marketista. Jos omasta kaupasta ei laukkua löydy suoraan hyllystä, voit pyytää kauppiasta tilaamaan sen.

Pakkaus sisältää:

 • Vihreän liberolaukun
 • Liberon vaippapaketin (koot 1 & 2)
 • Puhdistuspyyhkeitä 
 • Näytepullon vauvaöljyä
 • Näytepullon pesunestettä
 • Liivinsuojat
 • Siteitä
 • Perhoslelun
 • Libero-kerhon pisteitä
 • Liberokerhon kirjan

 

Muumibaby

Osoitteesta muumibaby.fi voit tilata näytteet muumivaipoista. Pakkaus sisältää kaksi vaippaa ja pari sidettä äidille.

Ilmeisesti jotkut neuvolat myös jakavat isompia Muumi baby lahjalaatikoita, joka sisältää huomattavasti enemmän näytetuotteita. Itse emme ole tällaista pakkausta neuvolasta saaneet, ainakaan vielä. Tiedä sitten jaetaanko näitä vasta lapsen synnyttyä vai eikö tämä vain ole käytössä kaikissa neuvoloissa..?

 

Vau-kirja 

Vau-kirjakerho tarjoaa ilmaisen tutustumispaketin, josta maksat vain postikulut 6,90€. Tämä ei siis ole täysin ilmainen näyte, mutta pakkauksen sisältö on ainakin mielestäni huomattavasti arvokkaampi kuin postikulujen hinta.

Valittavana on kolme eri sisältöistä pakettia, joista voit valita mieluisimman. Tilaus edellyttää kirjakerhoon liittymistä eli kyseessä on jatkuva tilaus. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksesi milloin vain, joten tutustumispaketin jälkeen jäsenyyttä ei tarvitse jatkaa.

 

D-vitamiini

Avain apteekki antaa neuvolakorttia vastaan ilmaisen d-vitamiinitippapakkauksen.

 

Vauvan odotus -kirja

Vauvan odotus -oppaan saat ilmaiseksi apteekistasi. Opas on täynnä kiinnostavaa ja tärkeää tietoa raskausajasta, hedelmöityksestä aina syntymään saakka.

 

+  Tietysti kaikki suomalaiset odottavat perheet saavat täysin ilmaisen ja verottoman äitiyspakkauksen!

LUE MYÖS:

KUINKA PALJON VAUVA MAKSAA? – LAPSEN 1. VUODEN KULUT

MITEN VAUVA VAIKUTTAA PERHEEN TALOUTEEN

MITEN VARAUTUA ÄITIYSLOMAAN TALOUDELLISESTI?

KUINKA PALJON OLEMME KULUTTANEET VAUVAAN RAHAA?

OMA TALOUSTILANNE ÄITIYSLOMAN MYÖTÄ

 

 

Jos lapsiperheen talousasiat kiinnostavat enemmänkin ja haluaisit päästä niistä juttelemaan mukavassa seurassa, liity Facebook-ryhmään Kotiäidin kukkarossa!

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This