Rahastokuukausisäästäminen on helppoa sijoittamista (ARVONTA)

mennessä 31.01.2021Sijoittaminen0 Kommenttia

Rahastokuukausisäästäminen on sijoittamista sen helpoimmassa muodossa. Se on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun automaattisen veloituksen tekeminen suoraan tililtä. Tässä tapauksessa kyse ei kuitenkaan ole kulusta, vaan sijoittamisesta ja säästämisestä. Laitat vain automaattisen siirron menemään verkkopankistasi arvo-osuustilillesi, josta rahat siirtyvät automaattisesti rahastoon. Palvelun aktivoimisen jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä muuta kuin nauttia tuotoista.

Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi kuitenkin tuntua hankalalta. Tästä syystä Nordnet on luonut uuden palvelun, josta saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Itse olisin ainakin toivonut, että olisin törmännyt tällaiseen palveluun kun mietin sijoittamisen aloittamista. Kuvittelin pitkään sijoittamisen olevan vaikeampaa ja pelottavampaa kuin se oikeasti on. Konkreettisten askeleiden ottaminen oli haastavaa ja en tiennyt mistä olisin aloittanut. Automaattinen ja kuluton rahastokuukausisäästäminen sekä kätevä palvelu, joka osaa suositella sopivia rahastoja olisi ollut minulle juuri se asia, jota olisin aloittelijana kaivannut. Onneksi tällainen on nyt saatavilla!

LUE MYÖS: MILLOIN KANNATTAA ALOITTAA SIJOITTAMINEN?

Mielestäni sijoittaminen vähäkuluisiin indeksirahastoihin on paras ja helpoin tapa vaurastua. Useimmat pankit tarjoavat omia kalliita rahastoja, joista usein voitolle jää vain rahastontarjoaja. Tutustu aina siis huolella rahaston kuluihin ja ehtoihin. Yritä minimoida kulut, jotta ne eivät syö voittoja ja korkoa korolle ilmiö pääsee oikeasti vauhtiin.

LUE MYÖS: MITEN KORKOA KOROLLE ILMIÖ TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

 

 

Rahastokuukausisäästämisen edut Nordnetissä:

  • Ei merkintä- ja lunastuspalkkioita tai säilytysmaksuja, rahastoasiakkuus ja verkkonpankkitunnukset 0 €. Eli maksat ainoastaan rahastoyhtiön veloittamat hallinointipalkkiot, jotka ovat alimmillaan 0 € (Nordnet Indeksirahastot). Suosittelen tutustumaan huolella rahaston omiin hallinnointipalkkioihin ja valitsemaan vähäkuluisia vaihtoehtoja. 

LUE MYÖS: ERILAISET RAHASTOTYYPIT JA NIIDEN KULUT – MIHIN KANNATTAA SIJOITTAA?

 

  • Valittavissa on yli 600 rahastoa, joten löydät varmasti itsellesi sopivimmat rahastot ja saat hyvän hajautuksen.

LUE MYÖS: HAJAUTTAMINEN PIENENTÄÄ SIJOITUSTEN RISKIÄ

 

  • Voit valita rahastot itse tai hyödyntää Nordnetin uutta palvelua, joka auttaa sinut alkuun rahastosalkun luomisessa. Palvelu on maksuton, eli siitä ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia. Testasin palvelua itse ja voin todella lämpimästi suositella sitä. Palvelu luo sinulle salkkuehdotuksen antamiesi kriteerien perusteella. Itse ainakin sain lopputulokseksi samantyyppisen salkun, johon muutenkin sijoitamme. Muistathan kuitenkin aina itse perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin.

 

  • Mukaan jo vain 15 €:n sijoituksilla tai Nordnetin uuden kuukausisäästöpalvelun kautta 50 €/kk. Eli jo pienilläkin summilla kannattaa aloittaa sijoittaminen ja varallisuuden kerryttäminen.

LUE MYÖS: MIKSI VALITA NORDNET?

 

 

ARVONTA: Voita 100 € sijoitusrahaa!

Nordnet arpoo kaikkien uuden palvelun kautta kuukausisäästösopimuksen aktivoineiden kesken joka kuukausi (1.2. – 30.4.2021) viisi henkilöä, jotka voittavat itselleen 100 € rahastolahjakortin.

Tutustu tästä rahastokuukausisäästämiseen ja Nordnetin uuteen palveluun. 

Näin osallistut arvontaan:

  1. Klikkaa tästä ja valitse Avaa asiakkuus. (Jos olet jo Nordnetin asiakas, kirjaudu sisään palveluun.)
  2. Mene sisäänkirjautuneena palveluun Kuukausisäästösopimus-sivulle (Sivuni > Kuukausisäästösopimus) ja klikkaa sivun keskeltä Haluan apua Nordnetiltä -kohdasta painiketta ”Apua rahastojen valintaan”.
  3. Vastaa palvelun esittämiin kysymyksiin ja aktivoi kuukausisäästösopimus. Päätät itse, kuinka paljon (alk. 50 e/kk), mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Arvonnan säännöt löytyvät tarkemmin Nordnetin sivuilta. 

 

”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”

 

postaus sisältää affiliate-linkkejä

 

 

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This