On aika suunnata katse vuoteen 2021 (sis. alekoodi)

mennessä 31.12.2020Muut0 Kommenttia

Vuosi 2020 alkaa olla paketissa ja on aika suunnata katse vuoteen 2021. 

Vaikka vuosi 2020 oli todella poikkeuksellinen ja monelle suuria murheita aiheuttava, itselle tämä kuitenkin jää mieleen hyvänä vuotena. Olen saanut olla kotona pienen tyttäremme kanssa seuraten hänen kasvuaan ja kehitystään. On ollut ihana pitää hengähdystaukoa työelämästä ja viettää päivät leikkien.

Lisäksi tämän vuoden aikana sain kirjoitettua ja julkaistua kirjan. Tämä on ollut yksi unelmistani ja vihdoin sain aikaa sen toteuttamiseen. Olen myös kasvattanut blogiani ja rakentanut tästä itselleni hyvän sivutulonlähteen. Vuoden aikana ryhdyin myös (kevyt)yrittäjäksi.

Olemme melko onnekkaassa asemassa, sillä koronatilanne ei ole vaikuttanut meidän talouteemme. Sosiaalisiin suhteisiin ja harrastuksiin tämä on vaikuttanut, mutta muuten elämämme on jatkunut melko normaalina. Onneksi olemme muutenkin melkoisia kotihiiriä, joten tämä eristäytyminen ei ole kovin paljon haitannut. Lähimpiä ihmisiä olemme kuitenkin tavanneet.

Miltä sinun vuotesi on näyttänyt?

 

Ensi vuoden tavoitteet

Ensi vuodelle minulla ei ole mitään konkreettisia unelmia tai tavoitteita. Toivon, että vuodesta tulee yhtä ihana kuin tästäkin vuodesta. Aion olla vielä hoitovapaalla koko ensi vuoden. Jatkan blogin kirjoittamista ja kenties alan suunnitella jotain uutta isompaa projektia.

Ennen kaikkea toivon, että pysytään onnellisina, terveinä ja vietetään aikaa lähimmäisten kanssa. Toki toivon, että koronatilanne pian helpottaa, ja että ihmisten ei tarvitse pelätä terveydellisiä tai taloudellisia uhkia.

Mitä sinä tavoittelet ensi vuodelle?

 

Jos sinulla on ollut haasteita oman taloutesi kanssa ja et ole tyytyväinen rahankäyttöösi, suosittelen sinua tutustumaan uuten kirjaani. Tehtäväkirja auttaa sinua ottamaan konkreettisia askeleita oman taloustilanteesi parantamiseksi. Opit miten saada lisää rahaa säästöön, miten tienata lisää, miten kerryttää varallisuutta ja opit ymmärtämään mitä taloudellinen hyvinvointi tarkoittaa.

Vaihtuvan vuoden kunniaksi haluan tarjota kirjaa erikoistarjouksella vain tämän ja huomisen päivän. Koodilla VUOSI21 saat 21 % alennusta kirjan hinnasta.

Tutustu siis kirjaan ja tee parempia taloudellisia päätöksiä ensi vuodelle. Vuoden vaihde on hyvä hetkiä pysähtyä pohtimaan omia tottumuksia ja muuttaa niitä parempaan suuntaan.

TERVETULOA MATKALLESI KUKKARON ROUVAKSI TAI HERRAKSI!

Jokainen meistä haluaisi olla oman kukkaronsa rouva tai herra. Tämä vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta määrätietoisilla askelilla voit päästä tavoitteeseesi.

Olipa tavoitteesi sitten lisätulojen hankinta, turhien menojen karsinta, puskurin kerryttäminen tai sijoittamisen aloittaminen, niin täältä löydät artikkelini kyseisistä aiheista.

Halusin koota juuri sinulle vinkit, joilla otat oman taloutesi hallintaan.

Tutustu ilmaiseksi kaikkiin blogipostauksiin tai katso kaupasta tuotteeni, joilla tehostat talouden hallintaasi.

Heidi Sipari

Olen kolmekymppinen Turun Yliopistosta valmistunut matemaatikko.  Työskentelen Taloushallinnon asiantuntijana ja sivutyökseni kirjoitan taloudesta. Tärkein työni on kuitenkin olla äiti kahdelle lapselle.

Blogin avulla saan toteutettua omia mielenkiinnon kohteitani, jotka liittyvät talouteen, säästämiseen, sijoittamiseen, lisätulojen hankintaan ja bloggaamiseen. Samalla kun opin itse uutta, toivon että voin opettaa sinullekin hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä.

Seuraa blogia

Kukkaron rouva suosittelee:

Käyttämäni wordpress teema:

0 kommenttia

Kommentoi tähän mitä ajatuksia postaus herätti. Jos pidit artikkelista, niin jaa se muillekin sivusta tai alta löytyvistä some-jakopainikkeista, kiitos! <3

Pin It on Pinterest

Share This